Rotrac

Rotastar sterzeefbak kopen

Overweegt u om zelf een Rotastar sterzeefbak aan te schaffen? Dan kunt u terecht bij Rotrac! Wij zijn dealer van de Rotastar en hebben uitstekende contacten met de fabrikant. Eigenaar Robert Roosken is al zijn hele leven actief met alle soorten zeefmachines en heeft uiteraard niet voor niets gekozen voor het dealerschap van de Rotastar sterzeefbak.

Ruime ervaring

Wij hebben ruime ervaring met de Rotastar sterzeefbak en kennen deze dan ook van binnen en van buiten. We kunnen dan ook een perfect maatwerk advies uitbrengen over het aan te schaffen type, een bijpassende graafmachine en andere handige weetjes, zodat u zo efficiënt mogelijk met dit prachtige gereedschap aan de slag kunt.

Onderhoud en reparatie

De Rotastar sterzeefbak is zeer onderhoudsvriendelijk, maar uiteraard is enig onderhoud af en toe wel noodzakelijk. Als deskunige partij kunnen wij dit onderhoud perfect voor u uitvoeren en u ook snel van dienst zijn als er toch eens een probleem is met de Rotastar. Door onze deskundigheid is een probleem meestal snel te verhelpen, waardoor uw machinist snel weer verder kan met de klus.

Neem meteen contact met ons op!